Chords of Obrint Pas: No hi ha dema
Obrint Pas  corregir
desconocido
Doncs be, aquesta canço es toca amb ritme de reegae!!! ^____^
espero que agradi;)

MIm RE Camí del front, hivern del 39:
SIm LA Avui t’escric callat potser per darrer cop. He caigut pres de la nit i l’enyor Entre camins gelats de neu i companys morts. Fa tant de fred que no puc ni pensar, Se’m trenquen les paraules als papers mullats. Tot s’ha acabat i tu ja no em veuràs I espere que recordes el que vam parlar...
DO RE Plore de ràbia i l’aprete amb les mans
DO RE I dic les paraules que em vas ensenyar...
MIm No hi ha demà
RE Si no és amb tu.
SIm No hi ha demà
LA Si no el fem junts. Camí a la mort, hivern del 39: Avui t’escric callat potser per darrer cop. He caigut pres fugint de l’últim front Entre camins gelats, de neu i companys morts. Fa tant de fred que no puc ni pensar, Se’m trenquen les imatges als meus ulls cansats. Tot s’ha acabat i tu ja no em veuràs I espere que recordes el que vam parlar... Plore de ràbia i l’aprete amb les mans I dic les paraules que em vas ensenyar... No hi ha demà Si no és amb tu. No hi ha demà Si no el fem junts. soneH!
This file is the work if its transcriptor and it represents his/her own interpretation of the song. This material is intended for PERSONAL USE ONLY. It is strictly forbiden to copy, reproduce or retransmit the contents of this website. Legal actions will be taken if required.
© LaCuerda.net · legal notice · privacy · es · en · pt · contact us