Chords of Sau: A prop del mar
Sau  corregir
desconocido
Intro: DO LAm DO FA
DO SOL LAm Si no vas molt depressa,
FA SOL LAm pels voltants del meu carrer.
DO SOL LAm Veuràs les cases blanques,
FA SOL LAm i un bar que està sempre obert.
FA SOL DO LAm Bicicletes que van amunt i avall,
FA SOL LAm que travessen tot el parc.
FA SOL DO LAm Una església molt a prop del mar,
FA SOL i carrers amb nom de sant. Si no vas molt depressa, i mires al teu voltant. Veuràs portes obertes, que et conviden a passar. Digue´m si el carrer fa olor de mar, si fan soroll els finestrons. Si les sirenes sonen cap al tard, si a les terrasses hi ha coloms. TORNADA:
DO SOL FA DO SOL FA Si vas a prop del mar, si veus a la meva gent.
LAm SOL FA DO FA SOL Si vas a prop del mar, digue´ls-hi que penso amb ells. Si no vas molt depressa, i et pots aturar. Mira´m les seves cares, si hi veus el temps passar. Si en els seus ulls hi ha felicitat, i en la pell el seu treball. Si la vida segueix endavant, com jo la puc recordar. Si vas a prop del mar, si veus a la meva gent. Si vas a prop del mar, digue´ls-hi que penso amb ells. Si vas a prop del mar, si vas a prop del meu carrer. Si vas a prop del mar, veuràs a la meva gent.
This file is the work if its transcriptor and it represents his/her own interpretation of the song. This material is intended for PERSONAL USE ONLY. It is strictly forbiden to copy, reproduce or retransmit the contents of this website. Legal actions will be taken if required.
© LaCuerda.net · legal notice · privacy · es · en · pt · contact us