Chords of La Gossa Sorda: Quina Calitja
Josep Nadal
Saó [2008]
Bm F# G D F#
Bm F# G D F# S´han acabat, tardors i primaveres i els tarongers floreixen per febrer. i puja la mar, que trenca les barreres i el temps que ens queda s´acaba, s´acaba, s´acaba... MATEIXOS ACORDS A CONTRATEMPS (RITME SKA) Compte enrrere en marxa, matar de fam ja no es suficient el sistema, la butxaca, matar de calor i morir-se de sed. I ara diuen que tots som culpables, mentre ells fan negocis del escalfament. Cara dures, putrefactes, ja no ens queda un altra que anar a per ells.
G A F# G I quina calitja, i quin solimant...Em pasaria mil hores miran-te, mentre pujen els oceans.
G A F# F# (en quintes) Redeu quina vasca, quina xafogor, em pasaria mil hores miran-te... (la part que ve ara es fa amb quintes)
B D G F# Bullirà la mar, com cassola al forn, i el temps s´acaba, s´acaba...(x2) Compte enrrere en marxa, els dies de glòria ja s´han acabat. Mercat lliure, competència, l´american dream ens esta sortint car. I ara venen els sabuts que faltaven, que de les desgracies faràn capital i triaràs, en democràcia, canvi climàtic o final nuclear. I quina calitja... Bullirà la mar...(x2) (sol de guitarra fàcil de traure) I quina calitja... Bullirà la mar...(x2) I el temps s´acaba i no fem res i el temps s´acaba i no fem res i el temps s´acaba, s´acaba...(x2) Bullirà la mar....!!! EL MEU GRUP I JO HEM TOCAT AQUESTA CANÇÓ EN PUBLIC I SONA PROU BE. ESPERE QUE VOS AGRADE. (CoC)
This file is the work if its transcriptor and it represents his/her own interpretation of the song. This material is intended for PERSONAL USE ONLY. It is strictly forbiden to copy, reproduce or retransmit the contents of this website. Legal actions will be taken if required.
© LaCuerda.net · legal notice · privacy · es · en · pt · contact us