Chords of La Gossa Sorda: Farem Sao
La Gossa Sorda  corregir
Saó [2008]
INTRO: Bm Em F# / Bm Em-A-G-F#-Bm
Bm El tio Pep, els quintos d'Alzira, i els guerrers de Moixent,
Em el rat penat, el moro Mussa, el tio Canya, i Rosario
F# la carnissera de La Xara, la dama d'Elx, la delicâ de Gandia, i el Micalet de la Seu la Panderola, les xicones de Xixona, Ramonet i uns amics de Barcelona
Em F# Bm Em F# Bm Em F# Tirants i Carmesines, gegants del Romaní i ara va de bo,
G Em F# baixant Penyagolosa se sent la veu del tro: farem saó! El Mascarat, un ciclista de Pego i el ninot indultat, Tombatossals, Arrancapins, Batiste Ceba, Maria Rosa i la xata merenguera l'home del sac, la fera ferotge, i els enfarinats, Tirisiti, el penjat sense fetge i Amparito la filla del metge, Ovidis i Tereses, dimonis fumadors I ara va de bo, baixant Penyagolosa se sent la veu del tro: farem saó!
Bm G F# Bm G F# Farem saó que ofegue la sequera i entre les canyes del camí rebrotaran
Bm G F# Bm noves idees com llances al vent reconduiran la situació
G F# Farem saó
Bm Em F# I és que estic fart de sentir-te,
Bm Em F# (TOTA LA ESTROFA IGUAL) retòrica, estètica, per damunt de la mentida sols està la veritat retòrica, estètica, i és que depén de qui la diga la façana va canviant rebenta la mentida quan hi ha possibilitats l'home del sac va carregat de mala llet La façana, la façana, la façana va canviant retòrica, estètica, per damunt de la mentida sols està la veritat retòrica, estètica, i és que depén de qui la diga serà puta o capellà I ara va de bo, baixant Penyagolosa se sent la veu del tro: farem saó! Farem saó que ofegue la sequera i entre les canyes del camí rebrotaran noves idees com llances al vent reconduiran la situació Farem saó Farem saó que ofegue la sequera i entre les canyes del camí rebrotaran noves idees com llances al vent reconduiran la situació Farem saó!
This file is the work if its transcriptor and it represents his/her own interpretation of the song. This material is intended for PERSONAL USE ONLY. It is strictly forbiden to copy, reproduce or retransmit the contents of this website. Legal actions will be taken if required.
© LaCuerda.net · legal notice · privacy · es · en · pt · contact us