Chords of La Gossa Sorda: Esbarzers
La Gossa Sorda
La Polseguera [2014]
FA#m - LA - RE - FA#m - RE - LA - REb
FA#m LA L’olor a podrit de València em posa calent,
RE FA#m expulsat per l’arc de l’estació de tren.
FA#m LA Sóc l’últim passatger a l’andana dels teus ulls,
RE FA#m l’última “xusta” banyada, rosella xafigada, qui collons ha apagat la llum? Carn de rodalia i AP7, set voltes per setmana m’enamore del teu peu esquerre i veig com ens cau el cel damunt i amb el dit del mig l’aguante i el tire cap amunt, ouyeah!! A la punta de la llengua tenia un tros de Venus que m’ixia de la boca cada volta que l’obria.
REb FA#m Quan isc a buscar l’alegria
RE LA No sé perquè acabe sempre en el teu carrer.
REb FA#m Allí es sent una melodia...
RE LA Arrap de canyamel, carícia d’esbarzers.
(FA#m - LA - RE - FA#m) “Incar-me” un garrot i volar, descivilitzar-me, aprendre a estimar les tares, les turbulències. Cuidar als amics com em cuiden ells a mi, contar-nos les misèries amb formatge pa i vi. Esnifar la vida amb “turulo” compartit, Fer viatjar la llengua a través de la vall que tens entre els pits. Tot per la pàtria del teu cos, arrugues, molles, pigues, raconets ocults, cicatrius i tatuatges. Soltaves poesia en totes les mirades, jo tenia les entranyes plenes de deixalles. I a la punta de la llengua tenia un tros de Venus que m’eixia de la boca cada volta que l’obria.
REb FA#m Quan isc a buscar l’alegria
RE LA No sé perquè acabe sempre en el teu carrer.
REb FA#m Allí es sent una melodia...
RE LA Arrap de canyamel, carícia d’esbarzers.
This file is the work if its transcriptor and it represents his/her own interpretation of the song. This material is intended for PERSONAL USE ONLY. It is strictly forbiden to copy, reproduce or retransmit the contents of this website. Legal actions will be taken if required.
© LaCuerda.net · legal notice · privacy · es · en · pt · contact us