Chords of Els Amics de les arts: 4-3-3
Els Amics de les arts  corregir
Bed & Breakfast [2009]
MIm DO Amb un bon onze inicial vull guanyar tres punts de glòria
SOL SI Per la porta principal entrar als annals de la història. I és que en temes de lligar bé que es pot perdre una lliga si no està tot estudiat si la tàctica fa figa De porter per parar els gols em posaré una cuirassa per si d’entre naps i cols va i m’enduc una carbassa. I una de defensa de quatre amb centrals ben contundents la prudència i la paciència imperant en tot moment.
LAm RE SIm LAm DO Si les coses van maldades penso plantar l’autobús,
DO SI quatre frases mal comptades i que passin els minuts.
MIm DO SOL SI Olelé, olalà, un shawarma amb tu és el millor que hi ha
MIm DO SOL SI Olelé, olalà, siusplau poco picante que no ho puc suportar.
MIm DO I em reservo a la banqueta un parell de melodrames,
SOL SI fan a l’esquerra i la dreta, són els típics trencacames. I de quatre caixa o faixa, un accent agironat, donaran joc les “V” baixes que m’esforço a remarcar. I deixant-se caure a l’esquerra, pivot recuperador Fixo la mirada a terra si la cosa va a pitjor. De mitja punta fent boia, una cita intertextual, Diré: “m’agrada en Paul Auster, és boníssim, tal i qual”.
LAm RE SIm LAm DO I tota l’artilleria la concentraré al davant,
DO SI a l’esquerra el Martin Códax evitant de marcar l’Orsai.
MIm DO SOL SI Olelé, olalà, un shawarma amb tu és el millor que hi ha
MIm DO SOL SI Olelé, olalà, per anar a fer amb tu una copa em vull classificar.
MIm DO Doncs també et deixaré caure que allà a Sant Miquel del Fai
SOL SI tinc caseta i que les taure i els aquari encaixem guai. I de carrilers per banda, somriures adolescents, tant repetits, tant estudiats, tant entrenats digitalment. I amb la meva gran jugada, quatre notes a unissò, et faig cometre una falta, dius: “adoro els cantautors”. Davanter centre amb olfacte, hi ha una arrencada explosiva, Rematant centrada exacte si és que la centrada arriba...
MIm -Nena, saps que tinc un grup? Toco a Els Amics de les Arts. -Què? -Els Amics de les Arts. -Un grup de què? -Música. -Ah. -Sí, de música. -És que jo el rock català...no.. -No...? -No...? -No bueno és que... -Que què? -Que no és ben bé... no saps aquella que diu “ho sento mooolt”? -Com? -No res, tranquil·la, et porto a casa?
MIm DO SOL SI Olelé, olalà, un shawarma amb tu és el millor que hi ha Olelé, olalà, demà hi ha la repesca i ho provarem d’arreglar. Olelé, olalà, un shawarma amb tu és el millor que hi ha Olelé, olalà, demà hi ha la repesca i ho provarem d’arreglar.
This file is the work if its transcriptor and it represents his/her own interpretation of the song. This material is intended for PERSONAL USE ONLY. It is strictly forbiden to copy, reproduce or retransmit the contents of this website. Legal actions will be taken if required.
© LaCuerda.net · legal notice · privacy · es · en · pt · contact us